Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Νίκος Κουγιάλης μίλησε στην εκπομπή της Cytavision  «GOAL n ROLL».
Για την βελτίωση του ΑΠΟΕΛ:
«Όλο αυτό τον καιρό έγινε σκληρή δουλειά από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. Σιγά-σιγά το ΑΠΟΕΛ αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν ομάδα και θα βγουν οι αρετές γιατί υπάρχει ποιότητα, καλό έμψυχο  δυναμικό και σύντομα θα δείτε το ΑΠΟΕΛ που γνωρίζατε».
Πόσο άλλαξε την ομάδα ο Σωφρόνης Αυγουστή; «Ο Σωφρόνης παρέλαβε μια ομάδα που δεν ήταν δική του, δεν την έχτισε ο ίδιος, βρήκε το ρόστερ και έπρεπε να δουλέψει σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο κομμάτι ψυχολογία. Η ομάδα προερχόταν από μια κακή χρονιά, χάσαμε και φέτος κάποια παιχνίδια γιατί φέραμε παθογένειες της προηγούμενης χρονιάς και ο Σωφρόνης δούλεψε και έδειξε ότι είναι εξαιρετικός προπονητής, το έδειξε και τα προηγούμενα χρόνια. Του δίνεται η ευκαιρία να πανηγυρίσει πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ».
Μπορεί το ΑΠΟΕΛ για πρωτάθλημα; «Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς παρά να έχεις στόχο το πρωτάθλημα. Αυτό είναι δεδομένο. Δεδομένο είναι επίσης ότι είμαστε 8 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα»
Μπορεί να καλυφθεί η διαφορά; «Με τέτοιες διαφορές μπήκε στα πλέι οφ το ΑΠΟΕΛ πριν μερικά χρόνια, τώρα έχουμε δύο γύρους μπροστά μας. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί».
Για τα θέματα διαιτησίας και την προσπάθεια σας για συνάντηση με τον κ. Μάζιτς: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Θέλω να πω ότι τα χθεσινά γεγονότα και τα παράπονα της ΑΕΛ δικαιώνουν τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη και το ΑΠΟΕΛ που ζητά να δημοσιοποιούνται οι συνομιλίες. Αν είχαμε την δυνατότητα να ακούσουμε την συνομιλία πιθανόν να μην είχε απορίες η ΑΕΛ όπως κι εμείς να μην έχουμε απορία για άλλες φάσεις. Κανείς παράγοντας του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν στο γήπεδο για να παρεμποδίσει τον διαιτητή να δει το VAR. Φέραμε το VAR για να μειώσουμε τα λάθη και κάθε εβδομάδα εκφράζονται παράπονα για το VAR. Είναι απαράδεκτο να χρειάζονται 7 και 8 λεπτά για να αποφασίσουν  μια φάση που την βλέπουν ξανά».