Ο Χάρης Μαυρίας είναι δεδομένα εκτός από το ντέρμπι που θα δώσει ο Απόλλωνας κόντρα στην Ανόρθωση, ενώ θα είναι έκπληξη αν συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Αρνο Τζουμ.
Αυτά σημαίνουν ότι οι «γαλάζιοι» θα πάνε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αναγκαστικές αλλαγές στην 11άδα μιας και οι δύο ήταν βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ.
Όσον αφορά την αντικατάσταση του Ελλαδίτη τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς ο Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.
Ο «πονοκέφαλος» του Τσόρνιγκερ έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή και τον καθαρό αμυντικό μέσο καθώς απουσιάζουν και οι δύο ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής για την συγκεκριμένη θέση, ο Χάμπος και μάλλον και ο Τζουμ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός τεχνικός δοκίμασε στις προπονήσεις τον Φάνο Κατελάρη σαν καθαρό αμυντικό μέσο, μια θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά μιας και αγωνιζόμενος σε αυτήν κατάφερε να αναδειχθεί. Το σενάριο να τον δούμε σαν 6άρι παίζει δυνατά και σε μια τέτοια περίπτωση ο Βούκασιν Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί στο πλευρό του Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας.

Μια άλλη σκέψη του Γερμανού είναι να κρατήσει τον Φάνο στα στόπερ και να παίξει ο Σέρβος σαν αμυντικός μέσος, όπως έκανε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Ολυμπιάδα στο ντεμπούτο τότε του Γιοβάνοβιτς με την φανέλα του Απόλλωνα.

Χρίστος Χρίστου