Με ανακοίνωση της η Πάφος FC καταδικάζει τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Κ19 κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ενώ τονίζει πως υπάρχει φωτογραφικό υλικό το οποίο θα εκδοθεί από την Αστυνομία που θα βοηθήσει στη σύλληψη των δραστών.

Αναλυτικά:

Ως Διοίκηση και ως Ακαδημία της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για το έντονο ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο να βρεθούν και να συλληφθούν άμεσα οι δράστες της άνανδρης χθεσινής επίθεσης προς τους νεαρούς παίκτες και το προσωπικό της ομάδας μας Κ19. Θα εκδοθεί απο πλευράς της Αστυνομίας φωτογραφικό υλικό από τα γεγονότα ενώ η Διοίκηση της ομάδας μας θα προχωρήσει με αμοιβή σε όσους δώσουν σημαντικές πληροφορίες οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δραστών. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η όλη διαδικασία μέχρι και τη σύλληψη των δραστών.

Επίσης όπως κάποιοι επικροτούν την παρουσία των οπαδών τους σε αθλητικές διοργανώσεις αναμένουμε ακόμα να καταδικάσουν και τις θλιβερές και δειλές πράξεις στις οποίες προέβησαν τη χθεσινή ημέρα.

Εμείς ως ΠΑΦΟΣ θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνα ενάντια σε κάθε είδος βιας και εκφοβισμού και να είστε σίγουροι πως μέσα στην Πόλη και την Επαρχία μας θα το κάνουμε πράξη πολύ σύντομα…