Θυμίζουμε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χένινγκ Μπεργκ στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Καραμπάχ: Ουζόχο, Ψάλτης, Λανγκ, Παναγιώτου, Κίκο, Ασημένος, Χαραλάμπους, Μποτεάκ, Ζαχαρίου, Κακουλλής, Ντούρις.
Ιδού και η ενδεκάδα στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη: Ουζόχο, Σέχου, Γιούστε, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Λοΐζου, Τζιωνής, Παπουλής, Τσέποβιτς.
Βάσει εκτιμήσεων αλλά και το τι… έδειξε ο Νορβηγός τεχνικός, στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα προβεί σε μία αλλαγή σε σχέση με το ματς με την ομάδα της Λεμεσού και… εννέα με τους Αζέρους.
Ο Γιούστε δεν θα υπολογίζεται πλέον για καιρό λόγω του τραυματισμού του (εκτός θα είναι επίσης οι Μπασιρού και Φαμπιάνο) και ο παίκτης που τον αντικατέστησε στην αναμέτρηση με τον Άρη, θα πάρει τη θέση του από την αρχή στο επικείμενο ντέρμπι –δηλαδή ο Λανγκ.
Αυτός πιθανότατα θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση στην ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Μπεργκ να προσανατολίζεται στο να διατηρήσει την υπόλοιπη… 10άδα, δηλαδή τους Ουζόχο, Σέχου, Λέζιακς, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Ντίσκερουντ, Τζιωνή, Λοΐζου, Παπουλή και Τσέποβιτς.

Ανδρέας Βεντούρης