Ο τραυματισμός του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ανησύχησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, στον οποίο πλέον ψάχνονται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.
Τα κενά που υπάρχουν στο τωρινό ρόστερ της ομάδας θα επιχειρήσουν να κλείσουν στη χειμερινή μεταγραφή περίοδο οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.
Εκεί που έχει διαπιστωθεί πρόβλημα και υπήρξε ανησυχία ήταν με τον τραυματισμό του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο αντιλήφθηκαν πως ο Μολδαβός άσος χρειάζεται να παίρνει ανάσες και να υπάρξει για παν ενδεχόμενο εναλλακτική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.
Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», έχει ενεργοποιηθεί το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου για να ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις αριστερών μπακ χαφ που θα μπορούσαν να αποκτηθούν τον προσεχή Ιανουάριο.
Μία από τις λύσεις που εξετάζεται φαίνεται πως είναι ο Αντρέ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ, ο οποίος μένει ελεύθερος και δεν έχει σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Την ίδια στιγμή, οι Πειραιώτες κινούνται για την απόκτηση και ενός μέσου, αφού τον Ιανουάριο θα λείψουν για το Κόπα Άφρικα οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, ο Πιέρ Κούντε και οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν με τους Εμβιλά και Μπουχαλάκη στη μεσαία τους γραμμή.
Ωστόσο, η όποια κίνηση θα γίνει μόνο για ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα και δεν θα αποκτηθεί μόνο ένας παίκτης για να καλύψει το συγκεκριμένο κενό στα χαφ.