Ο πρόεδρος της Πάφος FCκ. Ρομάν Ντουπόφ σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ομάδας το φετινό KORANTINA HOMES CUP 2021 καθώς και το πλάνο για τα επόμενα τουρνουά που θα φιλοξενήσει η ομάδα της Πάφου:
«Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνουμε την προετοιμασία για το Korantina Cup που θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα. Το τουρνουά θα φιλοξενήσει 6 ομάδες , συμπεριλαμβανομένης της Brentford FC και της ομάδας της Ισπανικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών (AFE), η οποία θα αποτελείται από ελεύθερους Ισπανούς ποδοσφαιριστές μέλη της εν λόγω Ένωσης. Θέλουμε να το διοργανώνουμε σε τακτική ετήσια βασηκαι χάρη στον μακροχρόνιο χορηγό και συνεργάτη μας Korantina Homes, ο οποίος μας βοηθά με τη διοργάνωση, έχουμε αυτή τη συναρπαστική ευκαιρία. Θέλουμε να είναι μια διεθνής διοργάνωση και ίσως την επόμενη χρονιά να την επεκτείνουμε σε μεγαλύτερο αριθμό ομάδων.
Μια άλλη πρωτοβουλία θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Θα διοργανώσουμε τουρνουά με ομάδες νέων στην Πάφο με ομάδες νέων όπως η Liverpool FC, η AC Milan, η Real Madrid και η Manchester City, που έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους».