Για ακόμη μία χρονιά, η Νόριτς θα επιβεβαιώσει τον τίτλο της ομάδας-ασανσέρ και θα βυθιστεί και πάλι στην Τσάμπιονσιπ μετά το τραγικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί στην Πρέμιερ Λιγκ μετά και την ήττα με 2-1 από τη Λιντς.
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νόριτς μετά και την ήττα με 2-1 από τη Λιντς στο Κάροου Ρόυντ. Τα «καναρίνια» βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το σουτ του Ραφίνια έπειτα από ένα όμορφο σλάλομ ανάμεσα στους αμυντικούς, όμως ισοφάρισαν από στημένη μπάλα με την κεφαλιά του Ομομπαμιντέλε έπειτα από 9,5 ώρες αφλογιστίας.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας αφού η λάθος εκτίμηση του Κρουλ στο σουτ του Ροντρίγκο δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του να αντιδράσει. Έτσι η Νόριτς παραμένει χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, με παρτενέρ στη σχετική λίστα την Νιούκαστλ.
Με αυτόν τον τρόπο, παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 2 βαθμούς σε 10 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές, ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.
Σε παρόμοια κατάσταση είχε βρεθεί και η Μάντσεστερ Σίτι το 1995 αλλά και η Σάντερλαντ πριν από πέντε χρόνια, όμως η διαφορά τερμάτων των «καναρινιών» (-22) τους τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Μόνο η Έβερτον είχε καταφέρει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία στο τέλος της σεζον, το 2005-2006, έχοντας σκοράρει μόλις τρεις φορές σε 10 παιχνίδια με τους παίκτες του Φάρκε να θέλουν να πιστεύουν στο θαύμα.
Δύσκολα όμως θα καταφέρει η Νόριτς να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία, με τις πιθανότητες να δείχνουν πως η Τσάμπιονσιπ θα την βοηθήσει για ακόμη μία χρονιά να ανασυνταχθεί και να κερδίσει δυνάμεις έτσι ώστε να ανέβει και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ.