Ο προπονητής της Ομόνoιας 29ης Μαΐου, Νίκος Νικολάου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας και σκιαγράφησε τον Γιώργο Ποντικό που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Απόλλωνα. Ο κ. Νικολάου γνωρίζει τον Γιώργο από την παρουσία του στην ακαδημία της Ομόνοιας, ενώ τον είχε υπό τις οδηγίες του σε μερικά παιχνίδια.
«O Γιώργος έχει απίστευτη ταχύτητα και εκρηκτικότητα ως ποδοσφαιριστής. Ξεχώριζε ηλικιακά με τον Λοΐζο από τότε. Σίγουρα, με την απόφασή του να πάει στην Γερμανία, σε μία διαφορετική σχολή όπως η Άιντραχτ, θα βελτίωσε και θα εξέλιξε αυτό το ταλέντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έπαιζε βασικός πάντα στην Εθνική της ηλικίας του και θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα ταλέντα που έχουν στην Κύπρο», μας είπε αρχικά μιλώντας μας για τον Γιώργο Ποντικό ενώ για το τι μπορεί να δώσει στον Απόλλωνα μας είπε:
«Αν και είναι 18χρονος, μπορεί να δώσει πολλή ταχύτητα στον Απόλλωνα από τα πλάγια. Δεν υπάρχει η ταχύτητα από τα πλάγια του Γιώργου και σαφώς για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση η ομάδα της Λεμεσού, σίγουρα θα πήρε και τις πληροφορίες του ο Τσόρνιγκερ από την χώρα του».

Κύπρος Εγγλέζος

Διαβάστε επίσης:

Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αυτό είδα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

N. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ευκαιρία για εμάς το παιχνίδι με την ΕΝΠ»!

Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Αν έδιωχνε τον Κέρκεζ η ΑΕΛ…» (ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ)