Νοέμβριος. Ο πιο τριχωτός μήνας του χρόνου αφού κάθε Νοέμβριο, άνδρες σε όλο τον κόσμο μεγαλώνουν τα μουστάκια τους για να αλλάξουν το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.Με πρωτοβουλία του Round Table Κύπρου, το Movember Cyprus συνδιοργανώνεται από το Round Table 1 Λευκωσίας και την Μπύρα ΚΕΟ από το 2013. Η φιλανθρωπική αυτή εκστρατεία έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού και τη συλλογή χρημάτων για τη στήριξη φορέων που βοηθούν την πρόληψη και θεραπεία του καρκίνου του προστάτη, των όρχεων και της ψυχικής υγείας των ανδρών.
Με αφορμή το μουστάκι, για 30 μέρες το Movember προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει το κοινό για την ανάγκη της έγκαιρης διάγνωσης, βοηθώντας τους άνδρες να ζήσουν με και πέρα από τον καρκίνο, παραμένοντας ψυχικά υγιείς.
Η ανδρική υγεία αφορά όλους μας. Τον σύζυγο, τον πατέρα, τον παππού, τον αδερφό, τον σύντροφο, τον φίλο μας. Όχι μόνο τον Νοέμβριο. 365 μέρες το χρόνο. Για αυτό, το Movember Cyprus καλεί όλους να στηρίξουν τις εκδηλώσεις του βοηθώντας έτσι τη μεγάλη προσπάθεια του. Μπείτε στη σελίδα του Movember Cyprus στο Facebook για να δείτε πως μπορείτε να συμμετέχετε, επειδή ακόμα και ένα μουστάκι μπορεί να κάνει τη διαφορά…!
Για να αλλάξουμε όλοι μαζί το πρόσωπο της ανδρικής υγείας.