Μίλησε και για το ΑΠΟΕΛ ο Κώστας Μαλέκος στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε» και στην συζήτηση του με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου.
«Είδαμε όλοι μια βελτίωση αλλά νιώθω ότι θέλει πολλά ακόμα. Δεν περίμενα να χρειαζόταν τόση προσπάθεια με τους ποδοσφαιριστές που έφερε» τόνισε ο Μαλέκος.
«Η μόνη δικαιολογία του ΑΠΟΕΛ είναι ότι έχει εφτά παίκτες εκτός» συμπλήρωσε ο Μιχάλης Παπαγεωργίου και είπε επίσης: «Μίλησα με ανθρώπους της Δόξας και μου είπαν ότι πάνε πολλά χρόνια να νιώσουν τέτοια πίεση από ομάδα αλλά η ουσία είναι ότι η Δόξα ήταν μπροστά 2-1 στο ημίχρονο».
Ο Μαλέκος είπε στην συνέχεια: «Όσο είναι πρώτοι σκόρερ οι Καρώ και Σόουζα δεν προχωράς. Οι φωνές είναι δικαιολογημένες για το VAR κλπ αλλά δεν μπορεί να σταθεί σε αυτά. Το ΑΠΟΕΛ μου θυμίζει την Ομόνοια πριν κάποια χρόνια. Δεν γίνεται να προηγείσαι της Δόξας και μέχρι το ημίχρονο να είσαι πίσω στο σκόρ, όσα διαιτητικά λάθη και αν υπήρχαν. Θυμάμαι ένα ματς το 1995 ΑΠΟΕΛΟμόνοια,. Προηγηθήκαμε 1-0 με δικό μου γκολ και χάσαμε 4-2 από το ΑΠΟΕΛ. Ήταν 3-1 μέχρι το ημίχρονο. Τι θέλαμε από εκείνο το παιχνίδι. Τότε πήρε το νταμπλ αήττητο το ΑΠΟΕΛ».
Για την συνέχεια τι να περιμένουμε από το ΑΠΟΕΛ; «Για ένα 50λεπτο-60λεπτο έβγαλε μια καλή εικόνα το ΑΠΟΕΛ. Θα γίνει καλύτερο αλλά αν οι επιθετικοί του δεν έχουν ουσία, δεν σκοράρουν, η ομάδα θα έχει το ίδιο πρόβλημα»
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, την ισοπαλία με την Δόξα, που βλέπεις το ΑΠΟΕΛ; Το βλέπεις στην 6άδα; «Στο πίσω μέρος του μυαλού δεν μπορούν να σκεφτούν το σενάριο να μην μπουν 6άδα και να μην βγουν Ευρώπη. Όταν άρχισε τις μεταγραφές με μισό εκατομμύριο στον κάθε παίκτη ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Μετά το κακό ξεκίνημα ξυπνούν μνήμες των τελευταίων δύο χρόνων. Είναι τυχερό το ΑΠΟΕΛ που σε αυτή του την πορεία είναι και η Ανόρθωση και η Ομόνοια στα κάτω τους».