Κώστας Μαλέκος και Μιχάλης Παπαγεωργίου δεν παρέλειψαν στην εκπομπή «Balla με τον Μάλε» να αναφέρουν στην επιστροφή του Κωνσταντίνου Παναγή κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας.
Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου είπε: «Χάρηκα που είδα τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια. Είναι καλό παιδί, χαμηλών τόνων και κάποια στιγμή ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και είναι ο τρίτος από την στιγμή που αποκτήθηκε και Ουζόχο. Πήγε πρώτος. Μπορεί στην πορεία να γίνει ξανά ο τρίτος αλλά είναι καλός τερματοφύλακας».
Συμπλήρωσε ο Κώστας Μαλέκος: «Αυτό είναι ένα μήνυμα και στους πιο νεαρούς. Δεν τα παρατάς, δουλεύεις για να είσαι έτοιμος όταν σου δοθεί η ευκαιρία. Δεν είναι εύκολο τα δύο τελευταία χρόνια η Ομόνοια να τερματίζει στην 1η θέση και να λένε όλοι ο Φαμπιάνο τζιαι ο Φαμπιάνο τζιαι ο Φαμπιάνο. Είναι σημαντικό που του δόθηκε η ευκαιρία και ήταν έτοιμος. Έδειξε και ο Λουγκρίδης ότι δεν είναι τυχαία εκεί στην Ομόνοια. Σταμάτησε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής στα 29-30 του και έρχεται τώρα σαν προπονητής τερματοφυλάκων και πετυχαίνει. Τον έζησα και στις Εθνικές και ξέρω πόσο δουλευταράς είναι και πόση αφοσίωση έδειξε όταν επέστρεψε στο ποδόσφαιρο. Είναι 24 ώρες την ημέρα στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι τυχαίο από τους κορυφαίους».