Ο team manager του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής έκανε λόγο για ήττα ντροπή από τον Ερυθρό Αστέρα (81-48).
Επιπλέον, στάθηκε στο γεγονός πως υπάρχει πρόβλημα εμπιστοσύνης, ενώ κάλεσε όλη την ομάδα να κάνει την αυτοκριτική της.
«Το πρώτο συναίσθημα που αισθανόμαστε τώρα περιλαμβάνει τη λέξη ντροπή. Όχι τόσο για τον τρόπο που έρχονται τα πράγματα, αλλά σίγουρα όλοι αισθανόμαστε το ίδιο πράγμα. Καταλαβαίνω τους φιλάθλους. Κανείς δεν θέλει να χάνει με τέτοιο τρόπο. Επειδή δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, ο κάθε ένας από τη μεριά του πρέπει να κάνει μια ψυχανάλυση. Το πρόβλημα είναι θέμα εμπιστοσύνης, κανείς δεν έχει ξεχάσει το μπάσκετ. Γενικά σαν άνθρωποι και σαν χώρα συνηθίζουμε να μηδενίζουμε τα πάντα. Είναι από τις πολύ κακές βραδιές του Παναθηναϊκού. Η ομάδα έχει και θα έχει συνέχεια, με αυτά τα πρόσωπα», ανέφερε αρχικά ο team manager του Παναθηναϊκού για να προσθέσει στη συνέχεια πως:
«Ο καθένας θα πρέπει να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να προσφέρει, όπου κι αν βρίσκεται. Μέσα ή έξω από τις γραμμές. Το να περιμένεις να λειτουργήσει ο διπλανός σου, δεν αποφέρει κάτι. Όλοι περιμένουμε τον διπλανό μας. Αυτό είναι ένα άλλοθι. Δεν λειτουργεί όμως. Δεν θέλω να τα μηδενίζω όλα. Αυτή η ομάδα, η οποία είναι καινούργια, θα αποκτήσει εμπιστοσύνη και θα κάνει νίκες. Σαν γκρουπ μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα. Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε ομαδικά στην ήττα. Ουσιαστικά ο καθένας έχασε μόνος του, δεν χάσαμε όλοι μαζί».
Τέλος, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ξεκινάνε όλα από τον καθένα, για να φτάσουμε να έχουμε συνολική εικόνα. Για να ρίξουμε όλοι μαζί μπασκετικό ξύλο, πρέπει κάποιος να ξεκινήσει. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του. Στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιαστούμε πνευματικά τουλάχιστον πιο έτοιμοι. Τα παιδιά δουλεύουν πολύ. Ο θυμός είναι επίσης ένα συναίσθημα που ξυπνάει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όλα αυτά βέβαια μέσα από το μπάσκετ. Την επόμενη φορά που θα έρθω να σας μιλήσω, το υπόσχομαι να είναι μετά από νίκη».