Ο αναλυτής διαιτησίας Χριστάκης Σκαπούλλης ανέλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ανόρθωση.

Για την φάση του πρώτου γκολ της Ανόρθωσης:
«Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά και είδε την φάση. Λανθασμένα σφύριξε παράβαση. Ήρθε το 
VAR και ακύρωσε την απόφαση του διαιτητή μετρώντας κανονικά το γκολ. Πρέπει να αποκτήσουν προσωπικότητα οι διαιτητές και να είναι προσεκτικοί. Ήταν καθαρό το γκολ» είπε ο κ. Σκαπούλλης.
Για την φάση του 33ου λεπτού όταν η «Κυρία» ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαρφό στον Πόποβιτς:
«Δεν υπάρχει το πλάνο που να μας δείχνει ξεκάθαρα τι έγινε από πίσω. Πιστώνω το VAR. Έβαλε ανεπαίσθητα το χέρι ο παίκτης του Ολυμπιακού, δεν δίνονται τέτοια πέναλτι».
Για την φάση του 39′ όταν η Ανόρθωση φώναξε για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σάλι για φάουλ στον Χουσμπάουερ:
«Είχε κίτρινη κάρτα και έπρεπε να ήταν προσεκτικός. Είναι από τις περιπτώσεις που δικαιολογείται ο διαιτητής να δείξει κίτρινη. Δεν είδα αν ο διαιτητής έκανε κίνηση να βγάλει κίτρινη όπως κυκλοφόρησε σε έναν ισχυρισμό. Έκανε λάθος ο διαιτητής, έπρεπε να τον αποβάλει».
Για την την φάση του 79ου λεπτού στο παιχνίδι ΟλυμπιακόςΑνόρθωση όταν υποδείχθηκε πέναλτι για τους «μαυροπράσινους» για χέρι του Αραγιούρι:
«Είναι καθαρά ανοικτό το χέρι σε αφύσικη θέση. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μέσω VAR ενώ ήταν μπροστά του. Βέβαια βλέποντας ξανά την επαναληπτική προσβολή καταλάβαμε ότι χρειάστηκε την βοήθεια του VAR γιατί ήταν σε δύσκολη θέση για να δει αν ήταν εντός περιοχής η παράβαση».