Απίθανο διπλό για την Άιντραχτ που πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ και απομακρύνθηκε λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ισοφάρισε στο 90+2’ η Γκρόιτερ, αλλά στο 90+4’ ο Μπορέ λύτρωσε τους «αετούς».
Στο 25ο λεπτό η κεφαλιά του Γκριν πέρασε μόλις έξω ενώ στο 27’ ο Λίντστρεμ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 40’ το γυριστό του Ίτεν έφυγε άουτ. Στο 44ο λεπτό η Γκρόιτερ Φιρτ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Σεγκουίν και Χργκότα.
Στο 58ο λεπτό και το σουτ του Κόστιτς έφυγε μόλις έξω ενώ στο 69’ ο Φουνκ είπε όχι σε σουτ του Τουρέ και στο 76’ η Άιντραχτ πίεσε κι έκλεψε ψηλά ο Καμάντα άφησε στον Ρόντε που πλάσαρε λίγο έξω από την περιοχή για το 0-1.
Στο 90+2’ μετά από κόρνερ ο Ίτερν με προβολή σε κενό τέρμα έγραψε το 1-1 και όλα έμοιαζαν χαμένα για την Άιντραχτ. Ωστόσο με τη σέντρα, ο Εντικά σέντραρε από αριστερά και ο Μπορέ με πλασέ στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-2.
ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: Φουνκ, Μεϊερχέφερ, Βίλεμς (76’ Ίτερ), Σεγκουίν (83’ Φάιν), Γκρίσμπεκ, Κρίστιανσεν, Γκριν (73’ Τίλμαν), Σαρπέι, Λέβελινγκ, Χργκότα, Ίτεν
ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Εντικά, Γιάκιτς, Σο (72’ Ρόντε), Χιντερέγκερ, Ντουρμ (46’ Τουρέ, 90’ Τσάντλερ), Τούτα, Λίντστρεμ (71’ Άτσε), Καμάντα (89’ Ιλζάνκερ), Μπορέ, Κόστιτς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ