Ο τραυματισμός του Χάρη Μαυρία θα τον κρατήσει εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα.
Εκεί που ο Ελλαδίτης έδειξε να βρίσκει τα πατήματα του και να καθιερώνεται στην 11άδα του Απόλλωνα ήρθε ο νέος σοβαρός τραυματισμός που τον θέτει εκ νέου νοκ-άουτ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα τον δούμε ξανά πίσω στο γήπεδο με τη νέα χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι και τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων.
Λύση υπάρχει για να καλύψει το κενό και μάλιστα έτοιμη αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε στα εφτά από τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Για τον Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη ο λόγος ο οποίος επιστρατεύεται εκ νέου και έδειξε μέχρι τώρα ότι μπορεί να ανταποκριθεί.
Από την αρχή της σεζόν ο Τσόρνιγκερ του έδειξε εμπιστοσύνη όχι μόνο γιατί ήταν εκτός ο Μαυρίας αλλά επειδή πιστεύει στις ικανότητες του και ο Κύπριος ακραίος έβγαλε τον Γερμανό ασπροπρόσωπο.
Στο φετινό πρωτάθλημα ο Φιλιώτης έπαιξε σε εφτά παιχνίδια εκ των οποίων τα έξι σαν βασικός και το ένα σαν αλλαγή μετρώντας 483 λεπτά.  Έπαιξε και στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Ζίλινα, βασικός στην Σλοβακία και αλλαγή στην «Αρένα», ενώ για ένα 20λεπτο αγωνίστηκε και στο μοναδικό φετινό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ολυμπιάδα Λυμπιών.

Χρίστος Χρίστου