Πέρασαν δυόμιση μήνες από τότε που έφυγαν από το ΑΠΟΕΛ Πουρσαϊτίδης και Χριστοδούλου και για την ώρα δεν είχαν πρόταση να επιστρέψουν μαζί στους πάγκους (ο Χριστοδούλου είχε πρόταση για να αναλάβει πρώτος προπονητής).
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο
balla.com.cy ο Χριστοδούλου μας μίλησε για την ζωή μακριά από τους πάγκους και γι’ αυτά που πήρε προπονητικά από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Πέρασαν δυόμιση μήνες από τότε που φύγατε από το ΑΠΟΕΛ. Πως είναι η ζωή μακριά από τους πάγκους; «Είναι δύσκολο για έναν προπονητή ειδικά όταν αποχωρεί από την πρώτη αγωνιστική αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Όσο πιο νωρίς συνειδητοποιήσεις τι έγινε θα προχωρήσεις. Εγώ παρακολουθώ παιχνίδια ειδικά στην α’ κατηγορία, παρακολουθώ παιχνίδι β’ κατηγορίας και πολλά ματς στο εξωτερικό. Μάλιστα αν μου αρέσει ένα παιχνίδι του εξωτερικού κάθομαι και το κάνω ανάλυση».

Έχεις επικοινωνία με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη; «Έχουμε συνεχή επικοινωνία και περιμένουμε».
Είχατε κάποια πρόταση με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη για να πάτε σε κάποια ομάδα; «Μαζί με τον Σάββα σαν δίδυμο όχι δεν είχαμε. Εξάλλου μόνο εμείς φύγαμε για την ώρα από ομάδα α΄ κατηγορίας».

Προπονητικά πήρες πράγματα από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη; «Σίγουρα. Κέρδισα πολλά από τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, πήρα πολλά από αυτόν, με βοήθησε πάρα πολύ. Έχει τεράστιες εμπειρίες σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής. Στις δύσκολες στιγμές μου έμαθε πολλά. Ήμουν και πιο νεαρός, έβλεπα το ποδόσφαιρο διαφορετικά και αυτός μου έλεγε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, με έκανε και ηρεμούσα. Μου έμαθε να μην βλέπω το ποδόσφαιρο σαν ένα ζήτημα ζωής ή θανάτου, γιατί έτσι έβλεπα. Με έμαθε να το βλέπω πιο σφαιρικά. Από την πλευρά μου εγώ προσπαθούσα πάντα να είμαι συνεπείς και να του προσφέρω ότι μου ζητά. Αφοσιώθηκα αρκετά σε αυτό που κάνω».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2021/11/13/apokalypsi-christodoyloy-ayta-tha-kaname-sto-imichrono-alla-to-mats-stin-pafo/

https://balla.com.cy/2021/11/13/ch-christodoyloy-sto-balla-tote-katalavame-oti-tha-fygoyme-apo-to-apoel/

https://balla.com.cy/2021/11/13/christodoyloy-dikaioymastan-mia-deyteri-eykairia/

https://balla.com.cy/2021/11/13/ch-christodoyloy-to-apoel-chtistike-gia-na-protagonistisei-ti-eipe-gia-to-roster/