Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις μπήκε στην διακοπή ο Απόλλωνας και πλέον το ζητούμενο είναι αυτή η διακοπή να μην επηρεάσει την ομάδα η οποία βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.
Στην προσπάθεια να διατηρήσει την ομάδα σε αυτά τα επίπεδα ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ προγραμμάτισε και το φιλικό της Πέμπτης με την Ομόνοια Αραδίππου (16:00 Τσίρειο).
Ο ένας λόγος που θα γίνει το φιλικό είναι για να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ ο κυριότερος έχει να κάνει με τους Βουκασίν Γιοβάνοβιτς και Άρνο Τζουμ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στην Δόξα, ο μεν Σέρβος βασικός και ο δε Καμερουνέζος σαν αλλαγή και όπως όλα δείχνουν θα είναι βασικοί με την ΠΑΕΕΚ. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά και ο κόουτς θα τους τα δώσει στο φιλικό ώστε να τους έχει πιο έτοιμους με την επανέναρξη.
Χρόνο θα πάρουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα καθώς ο προπονητής ξέρει ότι η σεζόν είναι μεγάλη, ότι θα χρειαστούν όλοι και θέλει να τους έχει όσο το δυνατόν πιο έτοιμους.