Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το ΑΠΟΕΛ κάνει αργά, αλλά σταθερά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Η εικόνα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές, απέχει πολύ από αυτό που βλέπουμε τον τελευταίο μήνα, διάστημα κατά το οποίο η ομάδα μάζεψε 10 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.
Η βελτίωση αρχίζει από την άμυνα και τελειώνει στην επίθεση. Κόντρα στις δυσκολίες, τους τραυματισμούς και την πίεση του χρόνου, ο Σωφρόνης Αυγουστή, κατάφερε να βελτιώσει τα πράγματα, αρχίζοντας από την άμυνα. Κόντρα στην ΑΕΛ, οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν δέχθηκαν γκολ για τρίτο φετινό παιχνίδι. Οι Σάβιτς, Καρώ και Βινίσιους βρίσκουν χημεία και από τη στιγμή που έχουν δυνατότητες, μέσω των παιχνιδιών, θα γίνονται καλύτεροι.
Από κει και πέρα, στην επίθεση, η ομάδα τα πέντε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια, αυξάνουν την προοπτική ενόψει της συνέχειας. Ο Κβιλιτάια είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή που βλέπαμε στην αρχή της περιόδου, ενώ στο ΑΠΟΕΛ θα περιμένουν και τον Μάγκλιτσα να επιστρέψει και να θυμίσει τον ποδοσφαιριστή που ξεχώριζε στον Απόλλωνα.
Η ουσία είναι ότι το ΑΠΟΕΛ, εν μέσω των προβλημάτων τραυματισμού, κατάφερε να μπει στο δρόμο των θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων…

Ανδρέας Ανδρέου