Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με απογευματινή προπόνηση στην Le Coq Arena. Το παιχνίδι με την Φλόρα δεν είναι αυτό που θα πει κάποιος ότι η βαρωσιώτικη ομάδα… καίγεται για τη νίκη, όμως φρόντισε ο Τιμούρ στη διάσκεψη τύπου να αναφέρει όλα τα κίνητρα που έχει η Ανόρθωση για να φύγει με τη νίκη από το Ταλίν. Είναι το πρεστίζ, είναι το ενδεχόμενο να μπει ξανά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, είναι και το κομμάτι της ψυχολογίας, είναι, φυσικά, και το οικονομικό. Πολλά τα κίνητρα για να εμφανιστεί η Ανόρθωση με το καλό της κοστούμι…
Όσο αφορά το αγωνιστικό, αλλά και την πιθανή 11αδα, ο γεωργιανός προπονητής έδειξε με μια ατάκα του ότι μερικοί ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν χρόνο ξεκούρασης. «Αν έλεγα ότι σκεφτόμαστε μόνο το αυριανό παιχνίδι… Όχι. Σκεφτόμαστε και το επόμενο παιχνίδι». Από αυτή την ατάκα του λοιπόν, γίνεται αντιληπτό πως ετοιμάζει μερικό ροτέισιον στην 11αδα σκεπτόμενος ότι ακολουθεί και το παιχνίδι με την Πάφος FC την ερχόμενη Κυριακή.
Δεδομένα στην 11αδα θα είναι ο Τζουρ αντί του Λόρια. Εφόσον διατηρηθεί η 4αδα στην άμυνα, ενδεχομένως να δούμε τους Αντωνιάδη και Αβραάμ στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού διεκδικούν οι επίσης οι Χριστοφή και Πόποβιτς σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εκπλήξει ο προπονητής της Ανόρθωσης, επιλέγοντας σχήμα με 3αδα στην άμυνα, που σε αυτό το ενδεχόμενο θα υπάρξουν πολλές άλλες διαφοροποιήσεις.