Η ευχή στο ΑΠΟΕΛ ήταν να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς προκειμένου να μην αυξηθούν τα προβλήματα ενόψει ΑΕΚ αλλά ήδη προκύπτει ανησυχία.
Ο Ανδρέας Κατσαντώνης αποχώρησε τραυματίας στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων κόντρα στην Πορτογαλία και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.
Θυμίζουμε ότι η Εθνική μας έχει ακόμα ένα παιχνίδι σε αυτό τον ημερολογιακό κύκλο Εθνικών ομάδων την Τρίτη και πάλι με την Πορτογαλία εκτός έδρας και θα αποφασιστεί αν ο Κατσαντώνης μπει στο αεροπλάνο ή αν θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο.
Στο ΑΠΟΕΛ ενόψει και του ντέρμπι στην «Αρένα» πλην συγκλονιστικότατου απροόπτου θα είναι εκτός και οι Νταουσβίλι, Ντανίλο, Ντε Βισνέντι και Μάγκλιτσα των οποίων οι πιθανότητες να προλάβουν δεν είναι με το μέρος τους. Όπως γράψαμε και χθες αμυδρές ελπίδες διατηρεί ο Ντε Βινσέντι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
https://balla.com.cy/2021/11/12/to-repo-ta-ntermpi-kai-oi-traymaties/