Όπως σας ενημερώσαμε από την Τρίτη το απόγευμα, έτσι εξελίσσεται το σκηνικό με τα αγωνιστικά νέα στο ΑΠΟΕΛ.
Συγκεκριμένα, στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκε, ότι θα είναι καλά τα νέα για το Σωφρόνη, εν όψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.
Αναλυτικά, το σκηνικό, όπως παρουσιάζεται ενώ απομένουν ακόμα τέσσερις προπονήσεις, έχει ως ακολούθως.
ΛΟΥΝΤΕΜΟ: Όλα συνηγορούν ότι θα είναι έτοιμος. Ο Νορβηγός, προπονήθηκε ατομικά την Τετάρτη αλλά επιβεβαιώθηκε ότι δεν έπαθε κάτι σοβαρό στον αγώνα με την ΑΕΚ και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή.
ΝΤΟΓΚΑΛΑ: Και αυτός, μέσα τη Δευτέρα το βράδυ. Με καλές μάλιστα πιθανότητες να είναι στην 11άδα. Προπονήθηκε φουλ με την ομάδα και δίνει επιπλέον λύση στο Σωφρόνη.
ΝΤΑΝΙΛΟ: Όπως εξελίσσεται το σκηνικό με το Βραζιλιάνο, έχει καλές πιθανότητες να είναι στον πάγκο του ντέρμπι. Πάει όλο και καλύτερα και ενδεχομένως την Πέμπτη, να προπονηθεί σε φουλ ρυθμό με την ομάδα.
ΝΤΑΟΥΣΒΙΛΙ: Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για το Γεωργιανό. Προβλέπεται με τη σειρά του να είναι στην αποστολή του αιώνιου ντέρμπι.
ΜΑΓΚΛΙΤΣΑ: Πάει καλύτερα και ο Κροάτης. Παραμένει όμως ερωτηματικό για το ντέρμπι. Μόνο αν ο ίδιος αποφασίσει ότι αισθάνεται έτοιμος, θα είναι στην αποστολή.
ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ: Παραμένει εκτός μέχρι νεωτέρας. Δεν φαίνεται να υπάρχει ένδειξη για το πότε θα επιστρέψει. Ίσως μάλιστα να χάσει και την Ομόνοια και την Πάφος FC και τον Απόλλωνα!