Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό την 1η Οκτωβρίου, για την 5η αγωνιστική, ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο οι Μιλίτσεβιτς και Τόμοβιτς δεν αποτέλεσαν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ.
Σ’ εκείνο το ματς στο Τσίρειο, ο Μιλίτσεβιτς είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο Κύπρος Χριστοφόρου αποτέλεσε τον παρτενέρ του Σέρβου αμυντικού.
Στους τέσσερεις αγώνες που ακολούθησαν, με ΠΑΕΕΚ, Ανόρθωση, Εθνικό και Άρη, ο Νταβίντ Καταλά εμπιστεύτηκε το δίδυμο που προοριζόταν ως βασικό για το κέντρο της άμυνας, μετά και την απόκτηση του Τόμοβιτς προς τα τέλη του καλοκαιριού.
Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ο τελευταίος έκανε ντεμπούτο την 3η αγωνιστική, μπαίνοντας ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με την Πάφος FC. Από το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν βγήκε ποτέ από την ενδεκάδα.
Ο Μιλίτσεβιτς μετράει 8 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, όλες ως βασικός, ενώ ο Τόμοβιτς μία λιγότερη (6 βασικός και μία ως αλλαγή).

Ανδρέας Βεντούρης