Το κενό του Τορνίκε Οκριασβίλι, καλείται να καλύψει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Πάφος FC.
Μία σημαντική απώλεια, σε χρονική στιγμή μάλιστα που έδειχνε να ανεβάζει απόδοση ο Γεωργιανός, ο οποίος όμως έχει θέμα με τη συμπεριφορά του στο γήπεδο, αφού είχε δεχθεί και κόκκινη κάρτα με την ΠΑΕΕΚ, ενώ σαν επιθετικός που είναι δεν δικαιολογείται να συμπληρώνει τρεις κίτρινες κάρτες, πριν μάλιστα από τον α΄γύρο.
Συγκεκριμένα, δέχθηκε τη 3η κίτρινη κάρτα στη 10η αγωνιστική με την ΑΕΚ ενώ συνολικά αγωνίστηκε σε 8 αγώνες από τους 10, γεγονός που δεν δικαιολογεί την ευπάθεια που έχει με τις κίτρινες κάρτες.
Το ερώτημα για τον Σωφρόνη, είναι να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του και αυτός αναμένεται να είναι ο Ντανίλο, υπό την προϋπόθεση ότι θα κριθεί 100% έτοιμος μέχρι την Κυριακή.
Στα υπέρ του Βραζιλιάνου, είναι ότι θα προπονηθεί και αυτή τη βδομάδα φουλ, κάτι που έκανε και την προηγούμενη, για τούτο και ήταν στην αποστολή με την Ομόνοια.
Με τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν υπάρχει άλλη λύση στο ρόστερ, αφού παραμένει εκτός ο Τόμας Ντε Βινσέντι και αμφίβολος ο Μάγκλιτσα.
Εκτός απροόπτου, θα πάει με τη λύση Ντανίλο ο κόουτς ενώ ενδεχομένως αυτή να είναι και η μοναδική (βλέπε υποχρεωτική) αλλαγή σε σύγκριση με το ντέρμπι της Δευτέρας.