Μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ αποφάσισε να έχει διαθέσιμο τον Φάνο Κατελάρη που συμπλήρωσε κάρτες στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και να τον στερηθεί στην πρεμιέρα του β’ γύρου κόντρα στον Εθνικό στο Δασάκι.
Πρόκειται για μια απόφαση απόλυτα λογική, αλλά δεν ήξερε ο κόουτς ότι θα έχανε για το ματς με τον Εθνικό και τον Ρομπέρζ.
Με την αποβολή του Γάλλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Γερμανός προπονητής θα στερηθεί το βασικό κεντρικό αμυντικό του δίδυμο την ερχόμενη Δευτέρα και πρέπει να βρει λύσεις.
Η διαθέσιμες επιλογές για να καλύψει τις σημαντικές απουσίες είναι τρεις. Πρόκειται για τους Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Ουέλιγκντον Νασιμέντο και Γιώργο Μαλεκκίδη, με τους δύο από αυτούς να παίρνουν φανέλα βασικού στο Δασάκι.
Μπορεί να μην είναι οι βασικές επιλογές του προπονητή για τα στόπερ αλλά μπορούν να καλύψουν την θέση. Ο κόουτς έχει μια εβδομάδα μπροστά του για να δουλέψει με το αμυντικό δίδυμο που προορίζει, προκειμένου να δημιουργηθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη χημεία καθώς για πρώτη φορά θα παίξουν μαζί στην άμυνα.

Χρίστος Χρίστου