Η απόφαση για την ημερομηνία που θα συνεχιστεί το  ΑΠΟΕΛΟμόνοια αναμένεται με μεγάλη αγωνία και αποτελεί το κύριο θέμα συζήτησης από την στιγμή που διακόπηκε το ντέρμπι.
Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασίσει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην ΚΟΠ επεξεργάζονται διάφορες πιθανές ημερομηνίες, ακόμα και αλλαγές του υφιστάμενου προγράμματος.
Αυτό που βγαίνει από πλευράς Ομόνοιας είναι ότι αν δεν βρεθεί ο τρόπος να γίνουν αλλαγές και να συνεχιστεί το παιχνίδι σε μια ημερομηνία εντός Δεκεμβρίου χωρίς να επιβαρυνθεί επιπλέον το πρόγραμμα τους, τότε θα πάμε Φεβρουάριο.
Ο λόγος που… αποκλείουν τον Ιανουάριο είναι γιατί δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας που ήταν βασικοί στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (Ουζόχο, Σέχου)  θα είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να προχωρήσει η ομάδα τους η Νιγηρία στα νοκ-άουτ.
Μια ημερομηνία που έπεσε στο τραπέζι για συνέχιση του ντέρμπι είναι η 29η Δεκεμβρίου αλλά φαίνεται ότι για την ώρα δεν προχωρά καθώς έχει προγραμματιστεί να φύγουν οι ποδοσφαιριστές για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

Χρίστος Χρίστου