Εν αναμονή της συνάντησης που θα έχουν πρόεδρος και προπονητής, ήδη διαρρέει από το στενό περιβάλλον και των δύο ποιο θα είναι το θέμα συζήτησης και αντίστοιχα τι αποτέλεσμα θα φέρει το συγκεκριμένο ραντεβού.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας υπάρχει μεν καλή θέληση και των δύο για να συνεχίσουν τη συνεργασία, αλλά υπάρχει και η απαίτηση από τον πρόεδρο της ΑΕΛ για να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Ο «Σόφο» δέχτηκε το καλοκαίρι να ανέβει το μπάτζετ της ΑΕΛ, στο βαθμό που ήθελε ο Κέρκεζ για να γίνει η στελέχωση του ρόστερ.
Ο «Σόφο» επίσης, πληρώνει κανονικά τις οικονομικές του υποχρεώσεις. Άρα δικαιούται να έχει την απαίτηση για να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα και να πάρει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αυτό είναι που θα ζητήσει από τον Κέρκεζ, ώστε να συνεχίσει η συνεργασία και αν είναι δυνατόν μάλιστα να ενισχυθεί ο προπονητής, τόσο με μεταγραφές τον Ιανουάριο, όσο και με άλλους τρόπους.
Ο Κέρκεζ από τη πλευρά του, θα ζητήσει από τον πρόεδρο, στήριξη για να συνεχίσει να είναι στον πάγκο και να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ΑΕΛ.
Καταλαβαίνει πλέον, ότι η ομάδα δεν είναι εκεί που θα έπρεπε και δεν είναι τυχαίο ότι ανέλαβε την ευθύνη μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
Με αυτά τα δεδομένα, πρόεδρος και προπονητής θα αναλύσουν την κατάσταση στην ομάδα και πλέον αναμένεται η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα έχει να παίξει την Κυριακή με την Ομόνοια στο Τσίρειο, πάει ακολούθως στην Πάφο υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ολοκληρώνει για το 2021 με την Ομόνοια στο εξ αναβολής μέσα στο ΓΣΠ