Ο Νταβίντ Καταλά μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΛ.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Υποφέραμε πολύ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς από την ΑΕΛ που έχει πολύ καλούς παίκτες. Είναι μια απίστευτη ομάδα και έπρεπε να ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί για να τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αφοσίωση στο πλάνο. Ακόμα και αυτοί που μπήκαν στο τέλος μας βοήθησαν δίνοντας ενέργεια. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Συγχαρητήρια σε όλους. Η ΑΕΛ έχει ένα πολύ καλό προπονητή και είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΛ θα βρει τον καλό της εαυτό».
Για το ότι ανέβηκε στην κορυφή και το ότι ο κόσμος απαιτεί το πρωτάθλημα: «Δεν νιώθουμε καθόλου πίεση, σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε. Εμείς βάζουμε πίεση στον εαυτό μας για να κερδίσουμε το κάθε επόμενο παιχνίδι. Θα πανηγυρίσουμε τη νίκη μας και θα δούμε τον επόμενο αγώνα. Βήμα με βήμα, βδομάδα με βδομάδα και θα δούμε τι θα γίνει.
Για τον κόσμο: «Ήταν απίστευτοι οι οπαδοί μας. Όταν τους έχουμε μαζί μας και στις καλές και στις κακές στιγμές θα είμαστε πιο δυνατοί».