Την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ολοκληρώνει σήμερα ο Απόλλωνας.
Οι «γαλάζιοι» θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΛΑΕΚ, θα ξέρουν αν θα πάνε σαν πρωτοπόροι στην Λάρνακα αλλά όπως και να έχουν τα πράγματα ο στόχος δεν αλλάζει σε καμιά περίπτωση και δεν είναι άλλος από το διπλό που θα τους δώσει την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τον α’ γύρο από την κορυφή της βαθμολογίας.
Αυτό δεν σημαίνει κάτι βαθμολογικά καθώς ακόμα είναι νωρίς αλλά η ομάδα θα αποκτήσει μια άλλη δυναμική και θα μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον β’ γύρο.
Μάλιστα στα τελευταία πέντε παιχνίδια κόντρα στην Ανόρθωση ο Απόλλωνας είναι αήττητος μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και καλείται να δώσει συνέχεια σε αυτή την… μίνι παράδοση με νικηφόρο αποτέλεσμα.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά το τέλος της τελευταίας σημερινής προπόνησης θα ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται οριστικά στην αποστολή.
Ουσιαστικά υπάρχει ένα ερωτηματικό για την 11άδα του Τσόρνιγκερ, με τους υπόλοιπους δέκα να είναι… σίγουροι.
Αυτοί που φαντάζουν δεδομένοι για την 11άδα είναι οι Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, Ανδρέας Φιλιώτης, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Φάνος Κατελάρης, Αμίν Χαμάς, Ίσρα Κολ, Μπασέλ Ζράντι, Χρίστος Αλμπάνης, Λούκα Στορ και Μπακαλί Νταμπό.
Ο ενδέκατος θα είναι ένας εκ των Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Ίλιαν Ίλιεφ και Ντανίλο Σπόλιαριτς.