H Γρανάδα έφυγε με βαθμό από το Μπιλμπάο όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αθλέτικ.
Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό μετά από σοβαρό λάθος του Μοντόρο. Ο Μουνιαΐν πήρε την μπάλα και έδωσε τον Ραούλ Γκαρθία που έκανε το 1-0. HΓρανάδα ισοφάρισε στο 25′. Ο Μοντόρο εξιλεώθηκε για το λάθος του κλέβοντας την μπάλα. Έδωσε στον Μολίνα και αυτός έκοψε για τον Ματσίς ο οποίος σκόραρε. Στο 35′ από κόντρα η μπάλα έφτασε τον Μολίνα και με πλασέ έγραψε το 1-2. Η Γρανάδα άγγιξε το τρίτο γκολ στο 65′ όταν ο Σουάρεθ είχε σέντρα-σουτ στο δοκάρι. Στο 76΄η Μπιλμπάο ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας που ολοκληρώθηκε με τον Μουνιαϊν να προσπαθεί να γυρίσει την μπάλα, αυτή να βρίσκει τον Μαξιμιλιάνο και να καταλήγει στα δίχτα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ινίγο Μαρτίνεθ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Λέκουε, Γεράι, Ινίγο Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα (77’Πετσαρομάν), Νίκο Γουίλιαμς, Ντάνι Γκαρθία (59’Ινιάκι Γουίλιαμς), Βενθεδόρ, Μουνιταςιν, Ραούλ Γκαρθία, Σάνθέτ (59’Θάραγα).

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Κίνι, Χερμάν (45’Άμπραμ), Τορέντε, Εσκουδέρο, Ματσίτς (54’Νέβα), Μοντόρο, Γκοναλόν, Ροτσίνα (66’Ετέκι), Χόρχε Μολίνα, Λουίς Σουάρεθ.