Ο άλλοτε προπονητής των Χόφενχαϊμ, Σάλκε και Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ θα είναι εκείνος που θα καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως υπηρεσιακός μέχρι και το φινάλε της φετινής σεζόν.
O 63χρονος προπονητής δεν είναι η πρώτη φορά που προσελκύει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού και το φθινόπωρο του 2019 είχε υπάρξει μια επαφή, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα theAthletic που φέρνει στην επιφάνεια και την συμφωνία του με την Γιουνάιτεντ ώστε ν’ αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ στην άκρη του πάγκου.
Ο Ράνγκνικ με δυο νταμπλ στο αυστριακό ποδόσφαιρο (2014, 2015) ως κόουτς της Ζάλτσμπουργκ, ένα Λιγκ Καπ Γερμανίας (2006) και ένα Κύπελλο (2011) με την Σάλκε, αλλά και με ένα Super Cup της χώρας (2012) με τους «βασιλικούς μπλε», τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί σε ρόλο Sports Director, σε Μπραγκαντίνο, Ζάλτσμπουργκ, Λειψία και μέχρι πρότινος στην Λοκομοτίβ Μόσχας.
Πλέον φαίνεται ότι θα επιστρέψει στην προπονητική για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον προσλαμβάνει ως κόουτς για έξι μήνες, με την συμφωνία τους να επεκτείνεται από το καλοκαίρι και μετά για δυο χρόνια, όταν ο Ράγκνικ θ’ αναλάβει χρέη συμβούλου…