Μετά την εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, η ομάδα της Πέγειας 2014 και δεν λέει να σταματήσει στο πρωτάθλημα της γ’ κατηγορίας. Ακολουθήσαν εφτά σερί νίκες και η ομάδα είναι στην κορυφή μετά από 8 αγωνιστικές, πέντε βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Διγενή Μόρφου και φαντάζει για την ώρα σαν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και το πρώτο εισιτήριο της ανόδου στην β’ κατηγορίας.
Τώρα ακολουθεί δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αχιλλέα Μιχαήλ μοναδικός στόχος είναι το διπλό.
«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σαν τελικό και το μόνο που θέλουμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό θα κυνηγήσουμε και στο παιχνίδι του Σαββάτου» δήλωσε στο balla.com.cy ο Μιχαήλ.
Για την γενικότερη πορεία της ομάδας δήλωσε: «Για την ώρα χαρακτηρίζεται καταπληκτική η χρονιά για εμάς με βάση την πορεία μας. Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, δείχνουμε σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδια, δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο και γι’ αυτό είμαστε στην κορυφή. Θέλουμε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

Χρίστος Χρίστου