Την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0 της Βιγιαρεάλ, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζέιντον Σάντσο να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», σκοράροντας στην 15η του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο Σάντσο βρήκε δίχτυα στην 11η του προσπάθεια να σουτάρει και μάλιστα το κατάφερε με ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το τελείωμά του δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Ρούλι.
Ο 21χρονος δεν είχε καταφέρει να σκοράρει από τότε που κέρδισε τη μεταγραφή του στην Αγγλία ενώ δεν μπόρεσε ούτε στα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» με αποτέλεσμα να μην διανύει την καλύτερή του περίοδο εντός γηπέδων.
Ωστόσο, αυτό το γκολ ήταν το πρώτο του έπειτα από 6 μήνες, με την τελευταία φορά που παραβίασε την αντίπαλη εστία να χρονολογείται στις 13 Μαΐου στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας απέναντι στη Λειψία.
Πλέον, με το άγχος να έχει υποχωρήσει από το μυαλό του Τζέιντον Σάντσο, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ αλλά και οι συμπαίκτες του περιμένουν να δουν γιατί ο Άγγλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.