Η δουλειά έγινε για τη Γιουνάιτεντ και ήδη έχει κάνει πρόοδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Με τον Μάικλ Κάρικ στον πάγκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-0 στο «Μαδριγάλ» της Βιγιαρεάλ και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τη φάση των «16», κάτι που δεν είχαν πετύχει πέρυσι.
Για τον αγγλικό σύλλογο, πρωταγωνιστές ήταν οι Νταβίντ Ντε Χέα και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ισπανός γκολκίπερ ήταν εκπληκτικός για ακόμα μία φορά, πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας μόνος του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μηδέν παθητικό, γεγονός που έδωσε τον χρόνο στην ομάδα του να ανασυνταχθεί.
Αυτό συνέβη από το 66’ και μετά, όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Μπρούνο Φερνάντες, που αυτομάτως άλλαξε την εικόνα του αγώνα και λίγο έλειψε μέσω δικής του ασίστ να χρίσει σκόρερ τον Σάντσο, που όμως νικήθηκε από τον Ρούλι σε θέση τετ-α-τετ. Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 78’ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εκμεταλλεύεται το λάθος των Ισπανών και με ένα άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ.
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 90’, όταν τελικά ο Μπρούνο Φερνάντες πιστώθηκε την ασίστ στον Τζέιντον Σάντσο, που πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

H βαθμολογία: