ΜΠΑΓΕΡΝ: Έβαλε σε καραντίνα τους πέντε ανεμβολίαστους παίκτες της
Γερμανία

ΜΠΑΓΕΡΝ: Έβαλε σε καραντίνα τους πέντε ανεμβολίαστους παίκτες της

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό πως μπήκαν σε καραντίνα οι πέντε ανεμβολίαστοι ποδοσφαιριστές της που ήρθαν σε επαφή με άτομο της ομάδας που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, εξέδωσε η Μπάγερν.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλανίζει τον πλανήτη και ταλαιπωρεί τον κόσμο του αθλητισμού, με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα στον βασιλιά των σπορ να είναι η Μπάγερν.

Και αυτό γιατί πριν από λίγες ημέρες ο Τζόσουα Κίμιχ, που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ήρθε σε επαφή με άτομο που νόσησε και έτσι μπήκε σε καραντίνα, ενώ στο ίδιο καθεστώς με τον διεθνή Γερμανό αμυντικό μέσο θα μπουν και άλλοι τέσσερις αστέρες των πρωταθλητών Γερμανίας.

Πρόκειται για τους Σερτζ Γκνάμπρι, Τζαμάλ Μουσιάλα, Τσούπο Μότινγκ και Μίκαελ Κουισάνς που είναι επίσης ανεμβολίαστοι, με τη διοίκηση των Βαυαρών να ενημερώνει επίσημα την Κυριακή πως και οι πέντε παίκτες έχουν τεθεί σε καραντίνα, από τη στιγμή που ήρθαν σε επαφή με άτομο εντός της ομάδας που προσβλήθηκε από τον Covid-19.

Όλα αυτά μάλιστα γίνονται σε μία περίοδο όπου, βάσει των ρεπορτάζ, η διοίκηση των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης έχει την πρόθεση να κάνει γνωστό στους παίκτες που δεν κάνουν το εμβόλιο, πως έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε στάση πληρωμών.

Related posts