Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό σκέλος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως η αλήθεια είναι πως η αναμέτρηση απέναντι στην Γουότφορντ για την 12η αγωνιστική της Premier League είναι κρίσιμη.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης όμως είναι η παράδοση των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στο σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι, όταν τίθενται αντιμέτωποι τα Σάββατα.
Περί τίνος πρόκειται; Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αντιμετωπίσει την Γουότφορντ τρεις φορές στον 21ο αιώνα,  την τελευταία ημέρα της εβδομάδας, και έχει κερδίσει σε όλες με 2-1! Μιλάμε για τις σεζόν 2005-06, 2015-16 και 2018-19!
Κοινό χαρακτηριστικό όλων των περιπτώσεων αποτελεί η διακύμανση του σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προηγηθεί και στα τρία παιχνίδια και δεν έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται σε κανένα από τα πρώτα μισάωρα της εκάστοτε αναμέτρησης.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ουδέποτε οι δύο ομάδες έχουν έρθει ισόπαλες από το 1986 και έπειτα, ανεξαρτήτου έδρας, με την «λευκή» ισοπαλία να έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και 37 χρόνια!
Θα μπορέσει λοιπόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνεχίσει την παράδοση των… Σαββάτων στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» στον 21ο αιώνα;