Στο 16ο λεπτό ο Γκριεζμάν πιέστηκε από τον Νταβίντ Γκαρσία και αστόχησε από ιδανική θέση ενώ στο 21’ ο Φελίπε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στο 23’ μετά από φοβερή ομαδική προσπάθεια της Ατλέτικο, ο Ουνάι Γκαρσία έσωσε προ του Γκριεζμάν.

Στο 34’ ο Τορό έχασε απίθανη ευκαιρία για την Οσασούνα ενώ στο 37’ ο Ερμόσο παραλίγο να πετύχει το γκολ της σεζόν αλλά αστόχησε για λίγο. Στο 45ο λεπτό ο Ερέρα είπε όχι σε σουτ του Γκριεζμάν μέσα από την περιοχή.

Στο 48’ ο Ερέρα έσωσε μετά από σουτ του Καρασκό ενώ στο 56’ ο Γκριεζμάν σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ.

Η Ατλέτικο δε φαινόταν να μπορεί να σκοράρει κι όμως στο 87ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι έγραψε το 1-0. Στο 90+2’ ο Όμπλακ έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Μπούντιμιρ και από το κόρνερ η Ατλέτικο έφυγε μπροστά, ο Ερέρα ήταν εκτός θέσης αλλά ο Καρασκό σημάδεψε δοκάρι από μακριά.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Βρσάλικο (84’ Κάρλος Μάρτινς), Φελίπε, Κόκε, Ερμόσο, Καρασκό, Λεμάρ (64’ Ντε Πολ), Γιορέντε (74’ Κοντογκμπιά), Γκριεζμάν (74’ Κούνια), Κορέα (64’ Σουάρες).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Χουάν Κρουθ, Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ, Ουνάι Γκαρσία, Μπράσανατς (74’ Ινίγο Πέρεθ), Μανού Σάντσεθ, Τορό (65’ Μπούντιμιρ), Μονκαγιόλα (88’ Μπάρχα), Κίκε, Άβιλα (65’ Όιερ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ