Πρόθυμος για… γερό μπάσιμο στην υπόθεση του Κίλιαν Μπαπέ εμφανίζεται ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λαπόρτα, σύμφωνα με το ισπανικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα «El Languero».
Μπορεί το εγχείρημα να μοιάζει αδύνατο, όμως ο Ζουάν Λαπόρτα σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το πραγματοποιήσει.
Την ώρα που πληθώρα δημοσιευμάτων παρουσιάζουν τον Κίλιαν Μπαπέ μια ανάσα μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έχει βάλει στόχο να αναταράξει τα… λιμνάζοντα νερά και να «κλέψει» τον Γάλλο μέσα από τα χέρια της Βασίλισσας.
Αυτό τουλάχιστον ειπώθηκε στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή «El Languero», με τον δημοσιογράφο Μάριο Τορεχόν να αποκαλύπτει πως ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα έχει μεταφέρει στο στενό του περιβάλλον τον… μύχιο πόθο του να φέρει στην Βαρκελώνη τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν.
«Η επιστροφή του Μέσι (σ.σ στη Μπαρτσελόνα) βρίσκεται στο ίδιο σενάριο φαντασίας με το γεγονός ότι ο Λαπόρτα ισχυρίζεται σε μια μικρή επιτροπή πως πρόκειται να κλέψει τον Μπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν γίνει κάποια περίεργα πράγματα, αλλά αυτό το σενάριο είναι αδύνατο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός ρεπόρτερ.