Με την επιστροφή όλων των διεθνών και πολύ περισσότερο δε χωρίς να αντιμετωπίζουν το οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού, ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.
Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση να επιστρέφουν άπαντες υγιείς. Τις προηγούμενες φορές όλο και κάτι είχε προκύψει, αυτή τη φορά όμως όλα κύλησαν ομαλά…
Εκτός πλάνων θα είναι σίγουρα ο Νινούα, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Απ’ εκεί και πέρα, ο Μπουσουλάτζιτς ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι απλά προφυλάσσεται από κάποιες ασκήσεις, αλλά εναπόκειται στον Τιμούρ Κετσπάγια αν θα τον πάρει στην αποστολή αφού έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα.
Στα της ενδεκάδας, δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Πάφος FC. Ο Τιμούρ θα πρέπει να αποφασίσει ποιον εκ των Τζουρ-Λόρια θα επιλέξει για το τέρμα, καθώς και οι δύο έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο Λάφερτι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες, αλλά μόνο σίγουρη δεν είναι η παρουσία του στην ενδεκάδα…

Ανδρέας Βεντούρης