Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώνονται σήμερα και σιγά-σιγά όλοι επιστρέφουν ξανά σε ρυθμούς  εγχώριων διοργανώσεων.
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, μια αγωνιστική η οποία θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει με την επανέναρξη είναι το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, εκεί όπου η πρωτοπόρος Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί στο «Τάσος Μάρκου» την 2η στην βαθμολογία Αλκή.
Η Νέα Σαλαμίνα που θέλει να γυρίσει σελίδα και να ανέβει βαθμολογικά θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα σε ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της αγωνιστικής. Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη θα πιάσουν στην βαθμολογία την αντίπαλο τους, ενώ η ομάδα των Λυμπιών με διπλό στο «Αμμόχωστος» θα εδραιωθεί για τα καλά στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.
Ο 3ος στην βαθμολογία Ερμής θα υποδεχθεί την δυσάρεστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Οθέλλο, ενώ η Καρμιώτισσα έχει δύσκολη έξοδο κόντρα στην Αγία Νάπα.
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου (19:00)
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Σάββατο 20 Νοεμβρίου (14:30)
ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
ΕΡΜΗΣ-ΟΘΕΛΛΟΣ
ΑΣΙΛ-Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ
ΕΝΠ-ΑΛΚΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΧΥΡΩΝΑΣ
ΟΝΗΣΙΛΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.
Κυριακή 21 Νοεμβρίου (14:30)
ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ-ΑΚΡΙΤΑΣ


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η)
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου (19:00)
ΑΚΡΙΤΑΣ-ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Σάββατο 27 Νοεμβρίου (14:30)
Π.Ο.ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ-ΕΡΜΗΣ
ΑΛΚΗ-ΟΝΗΣΙΛΟΣ
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.-ΑΣΙΛ
ΟΘΕΛΛΟΣ-ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Κυριακή 28 Νοεμβρίου (14:30)
ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
ΑΧΥΡΩΝΑΣ-ΕΝΠ

Χρίστος Χρίστου