Aπό τη στιγμή που βγήκε το δημοσίευμα εξ’ Ελλάδος για το πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κωστάκη Αρτυματά, έχει αρχίσει για τα καλά η κουβέντα στο δ.σ. της Ανόρθωσης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας.
Ο Τιμούρ έστειλε το μήνυμα προ πολλού στη διοίκηση, να αρχίσει να εξετάζει τα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.
«Έχουμε πολλούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, και εγώ σαν προπονητής θα ήθελα να υπογράψουν νέα συμβόλαια για να είναι και αυτοί πιο άνετοι», είχε πει ο γεωργιανός προπονητής σε πρόσφατες δηλώσεις του.
Ο Τιμούρ ξέρει ότι η απόδοση του Κωστάκη Αρτυματά είναι σε τέτοια επίπεδα που δεδομένα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, γι’ αυτό και έδωσε ξανά εντολή στη διοίκηση να μπει σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.
Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο άμεσο διάστημα που ακολουθεί έτσι ώστε να προχωρήσουν σε ανανέωση και συνάμα επέκταση της συνεργασίας τους πριν την 1η Ιανουαρίου. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση και στο οικονομικό σκέλος. Επιθυμία πάντως υπάρχει εκατέρωθεν.
Θυμίζουμε πως ο Κωστάκης Αρτυματάς ανήκει στην Ανόρθωση από τη σεζόν 2019-20, με εντολή του Τιμούρ Κετσπάγια…

Κύπρος Εγγλέζος