Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα κάτσουν άμεσα στο ίδιο τραπέζι με την πλευρά του Τάσου Χατζηγιοβάνη ώστε να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επέκταση στη συνεργασία τους.
Η διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δώσουν έμφαση στην υπόθεση του Χατζηγιοβάνη και, όπως αναφέρεται στην Sportday, οι δύο πλευρές θα ξεκινήσουν άμεσα συζητήσεις για την επέκταση στη συνεργασία τους.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Οι «πράσινοι» επιθυμούν την παραμονή του 24χρονου εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, καθώς υπάρχει η… έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η πεποίθηση ότι ο Χατζηγιοβάνης είναι ένα βασικό μέρος του κορμού, που αξίζει ένα καλό συμβόλαιο.
Πρόθεση του συλλόγου είναι να προσφερθεί στον Έλληνα winger ένα ποσό που θα διπλασιάσει τις τωρινές ετήσιες απολαβές του και πιθανότατα θα φτάνει τις 300.000 ευρώ. Στην… κουβέντα θα μπουν και κάποια bonus, που ενδεχομένως να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τα χρήματα, ωστόσο είναι σίγουρο ότι το «τριφύλλι» δεν θα ξεφύγει και θα βάλει «ταβάνι» σε αυτά που μπορεί και θέλει να προσφέρει.
Από την πλευρά του, ο Χατζηγιοβάνης έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην ομάδα και όλα δείχνουν πως οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε… χρυσή τομή. Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν θέλουν να υπάρξει σίριαλ και επιθυμούν να γνωρίζουν τι ακριβώς θα συμβεί μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού πρέπει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να ξεκινήσει επαφές με άλλους συλλόγους από την 1η Ιανουαρίου, καθώς το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
Επιπρόσθετα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα καλέσει άμεσα και τον Χουάνκαρ για την επέκταση στη συνεργασία τους. Ο Ισπανός έχει εξελιχθεί σε «κολώνα» αγωνιστικά και όλα δείχνουν πως θα… δέσει για αρκετά ακόμα χρόνια στην Λεωφόρο.