Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκε Μπεργκ μετά το παιχνίδι με την Βασιλεία.

«Κάναμε εκ νέου μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Βασιλεία αλλά αυτή την φορά πήρε καλύτερο αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα για εμάς αν έπαιρνε το πέναλτι ο Κακουλλής 30 δευτερόλεπτα πριν από την ισοφάριση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο αν και μας απογοήτευσε αυτή τη φάση. Βγάλαμε ποιότητα και πήγαμε πολύ καλά απέναντι σε  μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ελβετία. Είναι σημαντικό που ο κόσμος είδε αυτή την εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μας» είπε αρχικά ο Μπεργκ.
Αν κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε σκέφτεται να τους δίνει πιο συχνά την ευκαιρία: «Έχουμε ανταγωνισμό στην ομάδα. Πάντα επιλέγουμε τους καλύτερους για να παίζουν. Οι αλλαγές γίνονται γιατί κάθε τρεις μέρες έχουμε αγώνα από Ευρώπη σε πρωτάθλημα. Ο Ατιέμγουεν δούλεψε πολύ καλά, ο Τζιωνής ήταν στα γνωστά του επίπεδα. Πολλοί παίκτες έδειξαν ποιότητα στα δύο ματς με την Βασιλεία. Την Κυριακή θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε νίκες και στο πρωτάθλημα».
Για τον τραυματισμό Φαμπιάνο: «Είναι παρόμοιος ο τραυματισμός με ένα θέμα που είχε στο παρελθόν. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό γιατί θα μπορούσε να συνεχίσει αλλά αφού είχε λίγο πόνο αποφασίσαμε να αντικατασταθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και να το δούμε αύριο».