Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στη Δόξα, παρά μόνο να δουν την επόμενη ημέρα και να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες αλλά και στον τομέα συγκέντρωση, που θεωρούν πως εκεί οφείλεται το γεγονός πως η ομάδα δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς.
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση, με τον Κώστα Σακκά να έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους Τραϊτσέφσκι και Ασαμόα που είναι τιμωρημένοι. Ο πρώτος συμπλήρωσε κάρτες με το ΑΠΟΕΛ και θα εκτίσει με τον Απόλλωνα, ενώ ο δεύτερος με τον Ολυμπιακό και δηλώθηκε πως θα εκτίσει την ποινή του αυτή την αγωνιστική.
Έτσι, μαζεύονται τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή, καθώς οι δύο από τις τρεις που έπαιξαν με το ΑΠΟΕΛ, θα απουσιάζουν από το ματς στο Τσίρειο. Ο Αντάμοβιτς, δεδομένα θα έχει την μία από τις τρεις θέσεις. Τις άλλες δύο, διεκδικούν οι Οικονομίδης, Ντίας, Καλλής και Κέβιν Ολιβέιρα.
Ο Χάρης Κυριάκου δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ μετά την διακοπή αναμένεται να επιστρέψει ο Εμπραλίτζε.

Κύπρος Εγγλέζος