Ο Νταβόρ Ζτραβκόφσκι κατάφερε κάτι αρκετά σημαντικό για την ηλικία του, να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με την φανέλα της ΑΕΛ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο 23χρονος Σκοπιανός έχει αγωνιστεί σε 80 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 14 στο κύπελλο και 6 για την Ευρώπη, σκοράροντας και 1 γκολ με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.
Ο Σκοπιανός διανύει την πέμπτη του χρονιά στην ΑΕΛ, ερχόμενος εδώ στα 18 του χρόνια. Ένα αμούστακο παιδί τότε που δεν έπαψε ποτέ να δουλεύει και να προοδεύει το παιχνίδι του. Χρειάστηκε η πρώτη αναγνωριστική για τον ίδιο χρονιά, όπου μέτρησε μόλις έξι συμμετοχές. Η έλευση του Ντούσαν Κέρκεζ στην ομάδα προς το τέλος της πρώτης χρονιάς του στην ομάδα, εκτόξευσε και τον ίδιο αφού ο νυν προπονητής του τον πίστεψε και τον εμπιστεύτηκε άμεσα. Με τον Κέρκεζ προπονητή ο Ζτραβκόφσκι βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο και πλέον είναι αναπόσπαστο μέρος της ενδεκάδας της ομάδας. Για να φτάσει εδώ ο ίδιος φρόντισε να δουλέψει αρκετά σκληρά, μένοντας μετά την προπόνηση και δουλεύοντας στις αδυναμίες του.
Πλέον ο Ζτραβκόφσκι έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις περιμένει και ο ίδιος να έχει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Από την ΑΕΛ τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση βλέποντας ακόμα μια επένδυση της ομάδας να έχει βγει αγωνιστικά και ποιος ξέρει μπορεί και να είναι και η επόμενη της πώληση.

Αριστείδου Μιχαήλ