Την ποιότητα του Μάρκο Τσέποβιτς κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει, όπως επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.
Ο επιθετικός που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο και έδωσε λύση στο εύκολο γκολ για την Ομόνοια, φέτος δεν σκόραρε καθόλου σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Έβαλε ένα γκολ στο Σούπερ Καπ και ως εκεί. Ουσιαστικά αγωνίστηκε σε οχτώ επίσημα ματς και έβαλε εκείνο το τέρμα με την Ανόρθωση.

Το γεγονός ότι ο Σέρβος είναι «άσφαιρος» συντείνει και στην πολύ μέτρια παρουσία της Ομόνοιας και θα πρέπει ο Χένινγκ Μπεργκ να βρει τον τρόπο να τον ανεβάσει είτε αυτό μπορεί να γίνει στο ψυχολογικό κομμάτι, είτε στο αγωνιστικό.
Σημαντικό ρόλο στο να αρχίσει να σκοράρει ο Τσέποβιτς θα παίξουν και οι συμπαίκτες του. Αυτοί που παίζουν… γύρω από αυτόν ή και στο πλευρό του δεν είναι άγνωστοι του.
Αν εξαιρέσουμε τις λίγες προσθήκες που έγιναν επιθετικά, οι υπόλοιποι συμπαίκτες είναι αυτοί με τους οποίους συνεργαζόταν άψογα από τον περασμένο Ιανουάριο, ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού του, ξέρει και αυτός τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και είναι στα δικά τους πόδια να βρουν τη λύση.

Χρίστος Χρίστου