Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στο τέλος Νοεμβρίου 2021, συμπληρώνονται 3.5 χρόνια από τη συμφωνία Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου.
Συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου 2018 μέσω της Καταστατικής Συνέλευσης που έγινε στην Κρατική Έκθεση στην παρουσία 508 μελών του σωματείου εγκρίθηκε με ποσοστό 97% η τελική πρόταση παραχώρησης στον κύριο Παπασταύρου των δικαιωμάτων διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Στο κεφάλαιο πώλησης του μετοχικού κεφαλαίου υπήρχε η εξής παράγραφος
Πώληση μετοχικού κεφαλαίου
Δεν μπορεί να πωλήσει σε υπόκοσμο, σε στοιχήματα κλπ. Δεν μπορεί να πωλήσει πριν τα 3.5 χρόνια. Ζήτησε ένα 20% να διαθέσει τις μετοχές σε συγγενείς ή σε συνδεδεμένα πρόσωπα με αυτόν. Απαγορεύεται να πωλήσει σε τρίτα πρόσωπα, ή σε άτομα άλλης ομάδας ή σε άτομα με ποινικό μητρώο.
Προσωπικές εγγυήσεις υπάρχουν από τον κ. Παπασταύρου σε κάθε παράγραφο της συμφωνίας.
Αν θέλει να πωλήσει τις μετοχές του, το Σωματείο έχει δικαίωμα πρώτης άρνησης και εξάσκησης μέσα σε δύο μήνες και περιθώριο 8 μηνών εξαγοράς στην τιμή της πρότασης.
Ενημερωτικά λοιπόν και αναμένοντας την αντίδραση της επίσημης Ομόνοιας, ο χρόνος που λέει 3.5 χρόνια για πώληση μετοχών από τον κύριο Παπασταύρου συμπληρώνεται στις 29 Νοεμβρίου.