Για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ και τον μεγάλο πρωταγωνιστή και αρχηγό της Ανόρθωσης, Κωστάκη Αρτυματά, μίλησε στο πλαίσιο της εκπομπής «ΑΝΟλα στη φόρα» το βράδυ της Τρίτης ο προπονητής της «Κυρίας», Τιμούρ Κετσπάγια.

Αναλυτικά οι σχετικές του αναφορές στην Cablenet:

Για τη σημασία της νίκης επί του ΑΠΟΕΛ:

«Κάθε νίκη είναι σημαντική, ειδικά όταν παίζεις με ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και με ανατροπή. Το φετινό πρωτάθλημα έτσι όπως εξελίσσεται θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για όλους. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ένα ΑΠΟΕΛ με τόσα όσα πέτυχε θα έφτανε στο σημείο να ξεκινά τόσο άσχημα μια χρόνια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν ήταν εύκολο. Ταξιδέψαμε στο εξωτερικό και σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο φάνηκε ότι ήμασταν δυνατοί».

Για τη διαχείριση της κούρασης στα διπλά παιχνίδια:

«Εξαρτάται από τους ποδοσφαιριστές τι ζωή κάνουν. Στο εξωτερικό παίζουν μέσα και έξω και με βαρύ πρόγραμμα και αν είσαι επαγγελματίας μπορείς να αντέξεις αυτή την πίεση. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Αρτυματά. Παίζει με Εθνική, παίζει μαζί μας, παίζει σε Ευρώπη και σε Κύπρο. Αν ήταν κάποιος που έπρεπε να ήταν κουρασμένος θα ήταν αυτός, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο καλυ΄τερος στην ομάδα».

Για το ποιος έμαθε τα σουτ α-λα-Κετσπάγια στον Αρτυματά:

«Χαίρομαι για τον Κωστάκη. Έπαιζε σε μια ομάδα αρκετά χρόνια και δεν είχε ευκαρίες. Εμείς από την πρώτη στιγμή τον φέραμε στην Ανόρθωση. Είναι πραγματικός αρχηγός. Και με την συμπεριφορά του εντός, αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δουλεύει και δεν πέτυχε τίποτα τυχαία. Και στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, ούτως ώστε να προσφέρει ακόμα πιο ευχάριστες στιγμές στον κόσμο της Ανόρθωσης».

Για τις ανανεώσεις του Αρτυματά και άλλων:

«Μάθαμε δυστυχώς να φτάνουμε τελευταία στιγμή. Δεν το λέω για κακό, απλά έτσι μάθαμε δυστυχώς. Φέτος έχουμε αρκετούς παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. Εγώ θα ήθελα όλους να υπογράψουν από τώρα, ώστε να ξέρουν πως η δουλειά τους εκτιμάται. Ελπίζω πως δεν θα έχουμε θέματα».

LIVE ο ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ