Η Πάφος FC ετοιμάζεται για μία δύσκολη αποστολή στον σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, αλλά και με ξεκάθαρο στόχο να δείξει ότι οι δυνατότητές της είναι μεγαλύτερες σε σχέση με την εικόνα που βγάζει τον τελευταίο καιρό. Αυτό το παιχνίδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να (απο)δείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στην πρώτη εξάδα…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Χότσκο, Λέιντε και Μπεριγκό δεν υπολογίζονται. Λίγες είναι οι πιθανότητες για τον τελευταίο, ο οποίος παραπονέθηκε τις τελευταίες μέρες για ενοχλήσεις… Απ’ εκεί και πέρα, ο Αΐλτον προπονείται κανονικά και πιθανόν να είναι στην αποστολή, ενώ επιστρέφει ο Πάντσεον είναι σε καλύτερη κατάσταση έχοντας περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα, στην οποία λογικά επιστρέφει ο Πάνιτς ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Ντάρκο Μίλανιτς, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ρούτκο, με μπακ τους Αουρέλιο (δεξιά) κι έναν εκ των Πάγιτς-Μιχαήλ αριστερά. Στα στόπερ θα πάρουν θέση οι Μπάριτς και Κβίντα. Στη μεσαία γραμμή θα επιστρέψει ο Πάνιτς, ενώ ένας εκ των Πάντσεον-Ντράγκομιρ θα είναι ο παρτενέρ του, με τον Βαλακάρι πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα της επίθεσης θα πάρουν θέση οι Σεμέδο και ένας εκ των Κοβάσεβιτς-Ναβαρόνε, με τον Ζάιρο.

Ανδρέας Βεντούρης