Οι φίλοι της Ομόνοιας, για την ώρα διαβάζουν το ρεπορτάζ αναφορικά με την ύπαρξη ενδιαφέροντος από άλλο επενδυτή, όμως το ενδιαφέρον τους είναι επικεντρωμένο στην επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση.
Είναι βέβαια, φυσιολογικό επακόλουθο να κυριαρχεί αγωνία για το σκηνικό που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό εκτός από το να παρακολουθούν και να περιμένουν τις όποιες εξελίξεις.
Η μεγάλη τους έγνοια, έχει να κάνει με την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας και ο αγώνας με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, θεωρείται και αναμένεται σαν μία καλή και μεγάλη ευκαιρία για να δείξει η φετινή Ομόνοια, πόσο ανθεκτική και διεκδικητική για την κατάκτηση του τίτλου είναι.
Αναφορικά τώρα, με το αν ο Σταύρος Παπασταύρου θα αποδεχθεί την πρόταση που λέγεται ότι έγινε και να παραχωρήσει τα ηνία σε άλλο ενδιαφερόμενο, αποτελεί καθαρά θέμα του προέδρου.
Όπως γράψαμε σε άλλο ρεπορτάζ, η συμφωνία παραχώρησης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματός, επιτρέπει στο νυν πρόεδρο, όπως στο τέλος Νοεμβρίου να πωλήσει μετοχές.
Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η συμφωνία της 30ης Μαΐου 2018 και συγκεκριμένα ότι με τη συμπλήρωση 3.5 ετών έχει αυτό το δικαίωμα ο κύριος Παπασταύρου