Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, επικεντρώνονται στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που περιλαμβάνουν τους αγώνες με τη Βασιλεία στο ΓΣΠ την Πέμπτη και τον Εθνικό στο Δασάκι την Κυριακή.
Στην…σκιά των αρνητικών αποτελεσμάτων, γίνεται επιτακτική η ανάγκη για να βρεθεί ο σωστός τρόπος αντίδρασης, προκειμένου να αλλάξει τόσο η αγωνιστική εικόνα όσο και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων.
Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Μπεργκ είναι πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να προβεί σε διαχείριση τέτοια, ώστε να στείλει μήνυμα πως μπορεί ακόμα η Ομόνοια να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία.
Τι θα κάνει βέβαια εν όψεις Ευρώπης και πρωταθλήματος, είναι καθαρά δικό του θέμα και αν αναλογιστεί κάποιος, πως διαχειρίστηκε προηγουμένως τότε δύσκολα μπορεί να κάνει πρόβλεψη.
Από την άλλη πλευρά, παραμένει στην Κύπρο ο Σταύρος Παπασταύρου και συνεχίζει τις επαφές του για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια.
Δίνει βαρύτητα στο πως η ομάδα έφτασε σε τέτοιο απογοητευτικό θέμα και είναι λογικό να αναμένονται αποφάσεις, οι οποίες θα έχουν για στόχο και σκοπό να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της.
Για τα υπόλοιπα θέματα, και πολύ περισσότερο για τις επαφές που πραγματοποιεί σχετικά με το μετοχικό του κεφάλαιο, δεν αποκαλύπτει οτιδήποτε και η απάντηση που δίνει είναι ότι θα προβεί σε ενημέρωση αν και εφόσον προκύψει εξέλιξη.